سفارش تبلیغ
صبا ویژن
aliakbarkhodabakhshi
ارسال شده در یکشنبه 92/6/17 ساعت 4:14 ع توسط علی اکبرخدابخشی
کمتر شنیده هایی از امر مقدس ازدواج

همسردار خواب، برتری دارد بر بی همسرِ روزه گیرِ شب زنده دار!

قدس انلاین_مصطفی لعل شاطری: یکی از مسائلی که دین مبین اسلام بر آن تأکید فراوانی نموده است، بی شک امر ازدواج و تشویق به ازدواج جوانان می باشد، امری که در چند سال اخیر در کشور عزیزمان به سختی و گاهی مواقع به دلیل مشکلات اقتصادی با مشکلات زیادی روی می دهد، و جالب است بدانید که افراد متاهل دارای جایگاه و مقام ویژه ای نسبت به افراد مجرد در نزد پروردگار می باشند و گواه آن روایات متعددی است که در این باره ذکر شده است!

کسانی که از امت پیامبر نیستند
درباره ی جایگاه و اهمیت ازدواج و افرادی که گاه به عمد از ازدواج ممانعت می نمایند رسول خدا (ص) فرموده اند: النکاحُ سُنَتی فَمَن رَغِبَ سُنَتی فَلَیسَ مِنّی؛ ازدواج سنت من است؛ پس هر که از سنت من روی گرداند، از (امت) من نیست. (بحارالانوار، ج100: 220)

دلیل فساد دختران
یکی از مواردی که گاه موجب روی آوردن دختران جوان به گناه و فساد می گردد بی شک عدم ازدواج به موقع می باشد به نحوی که امام رضا (ع) فرموده اند: روزی جبرئیل نزد پیامبر (ص) آمد و فرمود: ای محمد؛ پروردگارت تو را سلام می رساند و می فرماید: دوشیزگان همچون میوه ی روی درخت هستند. میوه چون برسد برای آن دارویی جز چیدن نباشد، وگرنه آفتاب آن را فاسد و باد آن را خراب می کند. دوشیزگان نیز هرگاه به مرحله رشد زنان برسند، آنان را دارویی جز شوهردادن نباشد وگرنه از گمراهی و فساد ایمن نخواهند بود. پس رسول خدا (ص) بر منبر رفت و مردم را جمع کرد و فرمان خداوند عزوجل را به آگاهی آنان رساند. (وسایل الشیعة، ج20: 62)

کسانی که در سایه عرش خدایند
بی شک نقش کسانی که به عنوان واسطه بین دو نفر برای امر ازدواج اقدام می نمایند در نزد خداوند محفوظ می باشد به نحوی که امام کاظم (ع) می فرمایند: سه نفرند که در روزی که سایه ای جزء سایه عرش خداوند نیست، در سایه عرش خداوند، و آن ها عبارتند از: مردی که برادر مسلمان خود را زن دهد، به او خدمت کند و رازدار او باشد. (وسایل الشیعة، ج20: 45)

ناله ی شیطان از ازدواج جوانان!
بنا بر روایات متعدد ازدواج نمودن در سنین جوانی و اندکی بعد از بلوغ جسمی باعث فرد از روی آوردن به انحرافات می گردد به نحوی که حضرت محمد (ص) در این باره فرموده اند: هیچ جوانی نیست که در دوره ی جوانی خود ازدواج کند، مگر آن که شیطانِ او فریاد برآورد که: وای بر او، وای بر او! دو سوم دینش را از گزند من حفظ کرد. بنابراین انسان باید برای حفظ یک سوم دیگر، تقوای خدا را در پیش گیرد. (مستدرک الوسایل، ج14: 149)

ازدواج و دیدار خدا
بی شک افرادی که به امر خداوند عمل نموده و ازدواج نموده اند دارای امتیازاتی می باشند به نحوی که رسول خدا حضرت محمد (ص) فرموده اند: مَن أَحَبَ أَن یَلقی اللهُ طاهِراً مُطَهَراً فَلیَلقَه بِزوجَة؛ هر که دوست دارد که پاک و پاکیزه خداوند را دیدار کند، با داشتن همسر به دیدارش برود. (وسایل الشیعة، ج20: 18)

تاثیر ازدواج بر ثواب عبادت
درباره ی تاثیری که ازدواج بر اعمال حسنه ی انسان ها می گذارد از امام صادق (ع) نقل شده است که ایشان فرموده اند: رَکعتانِ یُصلیهِما المُتزَوَجُ اَفضَلَ مِن سَبعینَ رَکعَةً یُصلیها أَعزَب؛ دو رکعت نمازی که فرد همسردار می خواند، بهتر از هفتاد رکعت نمازی است که فرد بی همسر بخواند (الکافی، ج5: 328)، و همچنین حضرت محمد (ص) می فرمایند: المُتزَوِج النائِم اَفضَلَ عِنداللهِ مِن الصائِمِ القائِمِ العَزَبِ؛ فردی که دارای همسر می باشد و در خواب است، نزد خداوند فضیلت دارد بر بی همسرِ روزه گیرِ شب زنده دار. (مستدرک الوسائیل، ج14: 155؛ گنجینه معارف، ج2: 29- 30)

انتهای خبر/ قدس آنلاین / کد خبر: 151382




مطلب بعدی : ما به شما رأی ندادیم؛ اما...       
پیامهای عمومی ارسال شده

+ سلام.دوستان عزیزی که افتخارمیدن و به این وبلاگ سر میزنن من مدتیه تو فیسبوک به اسمalikhodabakhshi@gmail.comفعالیت میکنم. یاعلی


Online User