|
یکی از مقامات عالی رتبه اسرائیل در سازمان ملل از دستور نتانیاهو مبنی بر خروج از سالن حین سخنان روحانی انتقاد کرد؛ این عمل در واقع "چراغ سبز" نشان دادن و شاید پاسخ به "چراغ سبز" اصلاح طلبان تندروی اطراف دولت باشد.
جریان اصلاحات طبق اسناد غیر قابل انکار در سابقه جمهوری اسلامی چراغ سبزهایی را به رژیم صهیونیستی نشان داده است. اما این اتفاق چرا رخ می دهد؟ چرا این جریان با وجود اینکه در دل جمهوری اسلامی فعال است در صورت یافتن قدرت توسط برخی از تندروهای خود نسبت به برقراری ارتباط با اسرائیل تمایل نشان می دهد؟
آمریکا پیش از انقلاب به دنبال ایجاد یک مثلث استراتژیک شامل کشورهایی بود که نسبت به کشورهای عربی دارای ناهمگونی و عدم چسبندگی هستند. ایران و اسرائیل و ترکیه به عنوان نقاط غیر عربی منطقه در هم دستی های عربی همراه نبودند.
خاورمیانه بزرگ
اعراب حتی اگر با یکدیگر مشکلات عمیقی را هم داشته باشند به هر حال در پایان کار بر حسب "ناسیونالیسم عربی" استخوان هم را دور نمی اندازند. آمریکا قصد داشت تا با ایجاد یک مثلث همگرایی بین ایران و اسرائیل و ترکیه موازنه قدرت را در مقابل اعراب به تعادل برساند. ترکیه با تاریخ گرایی سوداطلبانه برای ایجاد نوعثمانی گری، اسرائیل برای عداوت ریشه دار خود را با اعراب و ایران برای زاویه های مختلفی که با عرب ها داشت؛ می توانستند یک نیروی همگرای ضد عربی را تشکیل دهند. این سیاست ابلاغی از سوی کاخ سفید، توسط شاه ایران هم پیگیری می شد تا اینکه انقلاب اسلامی ظهور کرد و تمام معادلات را به هم ریخت.
گرایش اصلاح طلبان به اسرائیل:
اصلاح طلبان سالها بعد بخصوص در زمان خاتمی دوباره به این رویکرد نزدیک شدند. در میان دولت خاتمی افرادی بودند که معتقد بودند اسرائیل می تواند منافع ما را در مقابل همگرایی های اعراب تامین کند.
بر اساس قراردادی 2.3 میلیون دلاری که سال 83 در دولت خاتمی و در دوره وزارت نفت بیژن زنگنه با یک شرکت ایتالیایی به نام "بین " امضا شده بود، قرار شد این شرکت با انجام مطالعات همه جانبه ای طرح جامع ارتقاء ساختارشرکت ملی نفت را بنویسد و اجرا کند.
هدف از اجرای این طرح این بود که با اجرای این تغییر ساختار شرکت ملی نفت ایران به یکی از دو شرکت برتر نفتی جهان تبدیل شود.
این شرکت طی شش ماه ازمهر 83 تا فروردین 84 فاز اول این قرارداد را که جمع آوری جزئیات اطلاعات ساختاری و تشکیلاتی بخش نفت و گاز کشور است از شیوه های مختلف از جمله جمع آوری اسناد و مدارک و مصاحبه با بخش قابل توجهی از مسئولین ارشد وزارت نفت و شرکتهای زیر مجموعه به انجام رساند.
بر اساس اسناد و مدارک موجود، رئیس شرکت بین ایتالیا خانمی است به نام اوریت گادیش که از صهیونیستهای متولد اسرائیل و عضو ارتش اسرائیل است و پدر وی نیز از نظامیان رده بالای رژیم صهیونیستی بوده است.
متاع کفر و دین بی مشتری نیست / گروهی این، گروهی آن پسندند.
فتنه عامل اصلی ترور دانشمندان هسته ای
البته در موردم مساله هسته ای هم پس از نگارش دهها مقاله هنوز «ارتباط اصلاحطلبان و وقایع مهم مرتبط با پرونده اتمی ایران» بازگشایی نشده است.
روزنامه وطن امروز در این رابطه می نویسد، بررسی پرونده ترور دانشمندان هستهای ایران به دست مزدوران و تروریستهای آموزشدیده رژیم اشغالگر قدس را به واقع میتوان کلید رمزگشایی بخشی از حوادث فتنه 88 دانست؛ در حالی که بهرغم نگارش دهها مقاله موثر و کارگشا در این زمینه هنوز فصل «ارتباط اصلاحطلبان و وقایع مهم مرتبط با پرونده اتمی ایران» بازگشایی نشده است. هنوز زمان افشای بخش بزرگی از خیانتهای سران و پادوهای اصلاحات در تاریخ انقلاب اسلامی فرا نرسیده اما لازم است برای بازگشایی این پرونده اندکی در حوادث گذشته دقیق شویم.
پیش از روی کار آمدن دولت نهم، اطلاعات زیادی در قالب انواع نظرسنجیهای صورت گرفته توسط مراکز آماری وابسته به اصلاحطلبان از داخل ایران در اختیار اتاقهای فکر غرب قرار میگرفت. مضمون اغلب این نظرسنجیهای بهاصطلاح «مردمی» درباره پرونده اتمی ایران دلالت بر بیعلاقگی مردم به مقاومت دولت در حوزه «انرژی اتمی» داشت.
ارسال این اطلاعات موجب شد تصمیمسازیهای غرب بر اساس دادهپردازی ساختگی غلط اندر غلط شکل بگیرد. البته به قول اندیشمندان آمریکایی «لبخند سید اصلاحات» نیز در این تصمیمسازیها بیتاثیر نبود. نتیجه همه تلاشهای ستون پنجم دشمنان قسمخورده ملت ایران را میتوان در فرمان «تعلیق غنیسازی» و پلمب تاسیسات هستهای ایران مشاهده کرد.
کدهای جریان هاشمی برای ارتباط با اسرائیل
در میان جریان هاشمی هم کدهایی مبنی بر تمایل در مورد این ارتباط وجود دارد. در حالی که امام خمینی(ره) فرموده بودند "اسرائیل باید از صحنه روزگار محو شود"؛ هاشمی چندی پیش اظهار کرده بود که "با اسرائیل سر جنگ نداریم."
هاشمی رفسنجانی در میزبانی جمعی از خبرنگاران، نویسندگان، دانشجویان و طلاب اصلاحطلب در ساختمان مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به تقابل انقلاب اسلامی با رژیم جعلی اسرائیل ادعا کرد: « راهکار دوم موضوع ترمیم سیاست خارجی است. ما با اسرائیل سر جنگ نداریم. حالا اگر عرب ها جنگ کردند ما کمک میکنیم.»
رجا نیوز می نویسد، به نظر نمی رسد که هاشمی مدعی تاریخ نگاری و همراهی حضرت امام (ره) رویکرد ایشان نسبت به رژیم جعلی اسرائیل را از خاطر برده باشد چنانکه امام امت در قبال این رژیم فرمودند: «اسرائیل باید از صحنه روزگار محو شود.» با این حال شاید هم با طرفداری اصحاب «نه غزه نه لبنان» از هاشمی در فتنه 88 این اظهار نظر از جانب وی چندان هم دور از انتظار نبود.
اگر فتنه 88 نمیبود، ترورهای هستهای رخ نمیداد و فتنه تمام نمیشد اگر دستان سازشکاران داخلی با تابلوی تقلب به خون مجاهدان عالیمقام هستهای کشورمان آلوده نمیشد. تاوان ملت در فتنه مشترک اصلاحات و اسرائیل سنگین بود اما به قول شهید حسن باقری همیشه باید در نظر داشته باشیم که «ما» مدیون انقلاب و امام هستیم.
تعریف دشمن:
یکی از مقامات عالی رتبه اسرائیل در سازمان ملل از دستور نتانیاهو مبنی بر خروج از سالن حین سخنان روحانی انتقاد کرد؛ این عمل در واقع "چراغ سبز" نشان دادن و شاید پاسخ به "چراغ سبز" اصلاح طلبان تندروی اطراف دولت باشد.
در ادامه، برای روشن تر شدن رویکرد انقلاب نسبت به اسرائیل، به فرازهایی از رهنمودهای نورانی امام خمینی(ره) توجه فرمایید:
تعریف امریکا عزای ماست: باید هیچ سستى نکنیم و از این ترس نداشته باشیم که فلان رادیو یا دولت خارجى چه مىگوید، رادیوها باید به ما فحش بدهند. آن روزى را که امریکا از ما تعریف کند باید عزا گرفت. آن روز که کارتر و ریگان «1» از ما تعریف کنند معلوم مىشود در ما اشکالى پیدا شده است، آنها باید فحش دهند و ما هم باید محکم کارمان را انجام دهیم.
صحیفه امام، ج18، ص: 242
تعریف دشمن نشانه وجود عیب است: اگر امریکا [و منافقین] تعریف کنند از یک کسى، تعریف کنند از یک چیزى، وقتى تعریف کردند، مردم مىفهمند این عیبى دارد که اینها تعریف مىکنند از او.
صحیفه امام، ج17، ص: 250
اگر برای مردم کار کنید به شما توهین میکنند: شما توقع نداشته باشید که مورد اهانت واقع نشوید. همه مىدانید تا کسى کارى انجام ندهد کسى به او توهین نمىکند. توهین براى کسانى است که مىخواهند زنده باشند. هیچ کدام از ما نباید انتظار تعریف را داشته باشیم. باید به حکم خدا عمل کنیم و به این هم کارى نداشته باشیم که چه کسى از این کارى که براى خدا مىکنیم خوشش مىآید و یا چه کسى بدش مىآید.
صحیفه امام، ج17، ص: 441
نمیخواهیم خودفروختگان از ما تعریف کنند: نمىخواهیم روشنفکران غربزده و قلمداران خود فروخته از ما تعریف بکنند. ما مىخواهیم یک مسئلهاى را که اسلام مىفرماید عمل بکنیم و براى کشورمان خدمت بکنیم. نه یک دستگاهى درست بشود که همهاش خراب و فاسد باشد و بچههاى ما را به فحشا بکشند، و افراد را بىتفاوت کنند، که اگر همه چیزشان را ببرند، اینها اصلًا ککشان نگزد و هیچ توجه به این مسائل نداشته باشند.
صحیفه امام، ج12، ص: 292
تعریف امریکا نشانه ایراد ماست: اگر چنانچه امریکا از ما تعریف کند و روزنامههاى امریکا از ما تعریف کنند، آن وقت است که باید مردم بگویند این چه است قضیه؟ یک قضیهاى هست که دارند تعریف مىکنند! البته باید از ما تکذیب کنند، از شما هم باید تکذیب کنند، و جمهورى اسلام را هم باید تکذیب بکنند.
صحیفه امام، ج9، ص: 527
آنها که منافعشان ازبینرفته بر ضد ما قلم میزنند: ما نباید متوقع باشیم که اینهایى که شکست خوردند و رفتند، براى ما خوب بنویسند. یا ما نباید متوقع باشیم که روزنامههاى امریکا و کسان دیگر براى ما چیزهاى خوب بنویسند. خوب، آنها رفتهاند از بین، منافعشان از دستشان رفته است. خوب، کسى که تمام منافعش را شما از او گرفتید- ملت ما همه منافع امریکا را گرفته؛ الآن یک شاهى ندارد، یک سیر نمىتواند نفت از اینجا صادر کند و همین طور سایر کشورهایى که منافعشان از دستشان رفته- نباید ما متوقع باشیم که اینها براى ما مقاله- عرض بکنم که- خوب بنویسند. البته آنها باید به ما فحش بدهند. اگر یک روزى اینها براى ما خوب نوشتند، آن وقت است که ما مصیبت داریم.
صحیفه امام، ج15، ص: 189
به توهینها توجه نکنید: شما توقع نداشته باشید که مورد اهانت واقع نشوید. همه مىدانید تا کسى کارى انجام ندهد کسى به او توهین نمىکند. توهین براى کسانى است که مىخواهند زنده باشند. هیچ کدام از ما نباید انتظار تعریف را داشته باشیم. باید به حکم خدا عمل کنیم و به این هم کارى نداشته باشیم که چه کسى از این کارى که براى خدا مىکنیم خوشش مىآید و یا چه کسى بدش مىآید.
صحیفه امام، ج17، ص:441
به پیغمبر اکرم(ص) هم تهمت میزدند و توهین میکردند: همه ابرقدرتها با ما دشمناند، فکر این را بکنند که دولت در چه وضعى و با چه مشکلاتى روبروست و توقع این را نداشته باشیم که هر چه مىخواهیم، در خانه ما حاضر باشد. و همه مىدانیم که این دشمنیها تازگى ندارد؛ چرا که در زمان پیغمبر اکرم- صلى اللَّه علیه و آله و سلم- چه تهمتها و ناسزاها به ایشان مىگفتند، ولى ایشان از تبلیغ دین اسلام دست برنمىداشت. و حالا اگر کم و کسرى در مملکت وجود دارد، ما متأثریم و دولت و مسئولین با همه توان خود در رفع کمبودها مىکوشند و کارهاى مهمى انجام دادهاند که امیدوارم به یارى خداوند بهتر بشود. اگر ما تسلیم امریکا و ابرقدرتها مىشدیم، ممکن بود امنیت و رفاه ظاهرى درست مىشد و قبرستانهاى ما پر از شهداى عزیز ما نمىگردید، ولى مسلماً استقلال و آزادى و شرافتمان از بین مىرفت. آیا ما مىتوانیم نوکر و اسیر امریکا و دولتهاى کافر شویم تا بعضى چیزها ارزان شود و شهید و مجروح ندهیم؟! هر گز، ملت زیر بار این ننگ نخواهد رفت و تن به این ذلت نخواهد داد. ملت ایران در مقابل امریکا مىایستد و به امید خداوند پیروز است. خداوند آن قدر تأکید کرده است که ما با آنها موالات نداشته باشیم «2»، آن وقت براى ارزانى اجناس، ما خودمان را بفروشیم؟! شما توقع نداشته باشید که آنها از ما تعریف کنند. اگر آنها از من طلبه و شما تعریف مىکردند، ساقط مىشدیم. ملتها با شما هستند و این سازمانها دستاورد ابرقدرتهایى هستند که مىخواهند مردم مستضعف جهان را چپاول کنند و به همین جهت، با شما مخالفاند. خداوند همه شما را موفق کند.
صحیفه امام، ج17، ص: 35
در برابر تهمت به شخصیتها چه کنیم؟ شما باید هیچ وقت به این صحبتها گوش نکنید، و همیشه در هر امرى وجدان خودتان را حَکَم کنید، و اگر از کسى یا از کسانى تکذیب کرد، به تکذیب او فقط گوش نکنید و خودتان ببینید که اعمال او چیست. اگر اعمالش بد است، هر کس هم تعریف کند از او غلط است. اگر اعمالشان خوب است کسى که تکذیب کند از او، باز هم غلط است. انسان باید خودش نظر داشته باشد و همه قشرها و همه ملت و همه قواى نظامى و انتظامى و قواى مسلّحه و غیر نظامى باید خودش قضاوت بکند، گوش به حرف کسى ندهد. بىچون و چرا حرفى از کسى قبول نکند راجع به اینکه فلان قشر چطور است، فلان قشر چطور است.
صحیفه امام، ج14، ص: 30
هرگاه دیدید دشمنان از شما تعریف کردند معلوم میشود عیبی در کار است.
صحیفه نورج 17،ص
+ سلام.دوستان عزیزی که افتخارمیدن و به این وبلاگ سر میزنن من مدتیه تو فیسبوک به اسمalikhodabakhshi@gmail.comفعالیت میکنم. یاعلی