سفارش تبلیغ
صبا ویژن
aliakbarkhodabakhshi
ارسال شده در چهارشنبه 92/6/6 ساعت 12:0 ص توسط علی اکبرخدابخشی

مشخصات افراد صفراوی

الف: بازتاب روانی و رفتاری در افراد صفراوی:

1-  علاقمند به ادبیات و ریاضیات 2- دارای استعداد خشونت و بدخلقی 3- پائیز و زمستان را دوست دارند 4- گاهی عاشق و گاهی فارغ 5- گاهی با اراده، گاهی سست 6- گاهی پرانرژی گاهی کم‌انرژی 7- دارای استعداد معنوی به صورت مقطعی 8- تند و تیز و بی قرار 9- گاهی پر جرأت و گاهی آرام 10- پرخاشگر 11- ناآرام و دودل 12- گاهاً باعث رنجش دیگران می‌شود. 13- تیزبین و دقیق در برخی ابعاد 14- مقید به اصول ، منظم و حساس 15- آینده‌نگر و گاهاً خیالباف و دقیق در تصمیم‌گیری 16- حاضرجواب و باهوش 17- گاهاً سخاوتمند 18- میل بالای جنسی و توان جنسی متغیر 19- سریع، چالاک و پرانرژی 20- پرحرف.

ب: علائم پوستی صفراوی‌ها:

دارای پوستی خشک و بدون رطوبت، دارای منافذ پوستی درشت، رگهای دست گاهی آشکار و گاهی پنهان هستند، رنگ پوست گرایش به زردی دارد، سفیدی چشم سفید با گرایش زرد است، مردمک چشم میشی روشن است، موی سر، خشک و ضخیم و برجسته است، رنگ مو، سیاه و خرمایی است و صفراوی‌ها غالباً کم‌مو هستند.

ج: علائم گوارشی صفراوی‌ها:

مزة دهان تلخ صبحگاهی است، غالباً دهان خشک و تشنه است، افراد صفراوی کم اشتها هستند، توان هضم غذا بالاست، نفخ معده ندارند، یبوست ندارند، گرایش به شیرینی و شوری هم ندارند.

افراد صفراوی غالباً گرایش به ترشی دارند، بوی بد دهان ندارند، بوی بد مدفوع ندارند، قار و قور شکم ندارند، تمایل به سردی‌ها دارند و از گرمی‌ها گریزانند.

رژیم غذایی مناسب برای صفراوی‌ها (گرم و خشک) غذاهائی است که سرد و تر باشند که نمونه‌هائی از این غذاها عبارتند از انواع سالادها با سرکه، روغن‌های نباتی و...

افراد صفراوی غالباً در اثر حجامت تعدیل مزاج یافته و رنگ و رویی به مراتب روشن‌تر از قبل خواهند داشت، اشتهای آنان با حجامت افزایش می‌یابد و در صورت تکرار حجامت فربه و چاق خواهند شد. نمونه‌ای از رژیم غذایی مناسب برای افراد صفراوی کاهوست که سرد و تر است و برای دفع صفرا مفید است. ماهی، ماست و به طور کلی لبنیات ، گوجه‌فرنگی، مرکبات، ماء الشعیر (آب جو) آب‌غوره ، آب‌لیمو برای صفراوی‌ها مفید و لازم است.


خاصیت برخی داروهای گیاهی

1-  پودر زنجبیل: مصرف یک گرم آن در پیشگیری از تهوع بعد از عمل جراحی به اندازة داروهای آرام‌بخش مرسوم، مؤثر است.

دندان درد را می‌توان با جویدن زنجبیل تسکین داد و غرغره کردن زنجبیل نیز برای درمان گلودرد مؤثر است.

همچنین استفاده از زنجبیل به علت داشتن طبیعت گرم، بو و طعم ویژه موجب درمان درد معده می‌شود.

زنجبیل تازه برای درمان سرماخوردگی و آنفلوآنزا مؤثر است.

همچنین استفاده از ریشه گیاه زنجبیل برای درمان سرگیجه، تعریق و استفراغ ناشی از بیماری‌های حرکتی و دریازدگی مؤثر است.

همچنین از قرص زنجبیل برای درمان ارتریت و مشکلات گردش خون استفاده می‌شود.

گیاه زنجبیل نزدیک به 4000 سال است که در تهیه غذا از آن استفاده می‌شود و هم اکنون در مناطق استوایی کشت می‌شود.

2-  اکالیپتوس: یکی از گونه‌های گیاهی با خواصی معجزه‌آسای درمانی در جنوب کشور است که به وفور در جزیرة کیش دیده می‌شود. این گیاه خواصی کم‌نظیر، کاربردهای زیادی در داروسازی دارد و می‌تواند در بیمار‌ی‌های مختلفی از جمله دردهای رماتیسمی، برونشیت یا اختناق بینی، خونریزی ادرار، اسهال خونی و حتی کاهش چربی و قندخون مؤثر باشد.

از این گیاه که نزدیک به 600 گونة مختلف دارد در سه گروه دارویی، اسانس‌های صنعتی و اسانس‌های معطر، استفاده می‌شود. و در پاستیل‌ها و قرص‌های مکیدنی نیز کاربرد دارد. همچنین متروپلین موجود در اکالیپتوس که هم اینک دانشمندان روی آن تحقیق می‌کنند می‌تواند در کاهش قندخون مؤثر باشد و ماده اکالیپتوس موجود در گیاه اهمیت ویژه‌ای به آن داده و باعث شده هیچ نوع حشره‌ای در اطراف آن یافت نشود. با توجه به اینکه در اکالیپتوس ماده‌ای به نام سیترونولول، آرامش اعصاب و شل کنندگی عضلات را سبب می‌شود، تنها عیبی که باعث صنعتی نشدن اکالیپتوس شده لطافت و تردی خاص و به تبع آن شکنندگی گیاه است.

این گیاه همیشه سبز، دارای برگ‌های معطر و گل‌های زرد تا سفید است که در فصل بهار ظاهر می‌شود.

 





مطلب بعدی : ما به شما رأی ندادیم؛ اما...       
پیامهای عمومی ارسال شده

+ سلام.دوستان عزیزی که افتخارمیدن و به این وبلاگ سر میزنن من مدتیه تو فیسبوک به اسمalikhodabakhshi@gmail.comفعالیت میکنم. یاعلی


Online User